NMX – Måndag 4 juli – dagsprogram (2011)

NMX i Tonsättarnas hus i gästhamnen är nu lyckosamt invigt och nu väntar en hel dag av möjligheter för politiker och andra intresserade att ta del av musik på alla plan. Här följer det uppdaterade schemat:

WORKSHOP kl 10-12. En syntjunta i varje kvarter. Bygg din egen synt och avsluta med en konsert. Ett praktiskt seminarium för alla med önskan om bra samarbeten. Ann Rosén och Lise-Lotte Norelius.

SEMINARIUM kl 10-ca 11.30 En låt ger 110 jobb. MusikSveriges seminarium om hur en låt skapar ekonomiska mervärden långt utanför musikbranschen. Med Elisabet Widlund, vd MusikSverige, Tobias Nilesén, kulturekonom Volante, Sofia Talvik, artist och låtskrivare.

LUNCHKoNSERT kl 12. Syntjuntans förmiddagsworkshop blir lunchkonsert. Lunchmackor och kaffe finns.

SEMINARIUM kl 14. Kulturskapare som läkande och ekonomisk kraft. Hör professor Gunnar Bjursell från Centrum för kultur och hälsa i Göteborg, samt professor Wilhelm Carlsson från Operahögskolan i Stockholm prata om forskning och publiktryck – kultur behövs av många olika skäl; ekonomiska, läkande, gestaltande. Tre politiker ställs sedan mot väggen av KLYS ordförande Anna Söderbäck – hur försvarar ni dagens kulturpolitik och hur har ni tänkt att den ska se ut för framtiden?

SEMINARIUM kl 16 Ett konstnärligt rum för musiken. En ny infrastruktur växer fram och med liten byråkrati och små effektiva kugghjul sprids ny musik till en ny publik. Sven Rånlund, RANK.

NEW MUSIC BAR öppnar kl 19. Mat och bar.

LIVEMUSIK kl 20.30 i New Music Bar. There are no more four seasons. Musikerna George Kentros  och Mattias Petersson har skrivit om Vivaldis ”Fyra årstider”. Varför? Det får ni höra på plats.

Varmt välkomna till New Music Xperience i Tonsättarnas hus i gästhamnen. Har du inte redan fått ett Backstagepass så får du ett på plats!

Annonser

3 responses to “NMX – Måndag 4 juli – dagsprogram (2011)

  1. ..ni menar väl den 4 juli??
    ..men det är symtomatiskt.

  2. Hmm, jag rodnar. Men nu är det ändrat, tack för påpekandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s